Gode priser

Fri fragt over 5000kr

Hurtig levering

kundeservice@wedofurniture.dk

Om os

Velkommen til WeDoFurniture !

Vi er en online butik som sælger og designer kvalitetsmøbler til hoteller, private hjem og ferieboliger.

WeDoFurniture har ikke fysiske butikker eller store showrooms, men tilgengæld har vi de bedste indkøbere, som sørger for at vi kan tilbyde et af Danmarks bedste udvalg af kvalitetsmøbler. Vi er desuden specialiseret i totalindretning og salg af møbler til hoteller, ferieboliger og sommerhuse.

 

Korteste vej fra producent til dig

Vi råder over et kæmpe netværk af både danske og europæiske producenter, som alle producerer møbler til kontraktmarkedet. Det giver dig sikkerhed for god kvalitet til den helt rigtige pris. Vi ligger ikke på lager med alle varer, så nogle gange vil der være leveringstid. Dette er for at give et større udvalg, samt for at holde prisen nede.

Vi har dog et mindre showroom med et meget begrænset udvalg af møbler. Kontakt venligst kundeservice på +45 40 30 24 80 eller kundeservice@wedofurniture.dk for at høre mere om åbningstider og hvilke varer vi udstiller.

Et stort og spændende udvalg af møbler

Vores gode og dygtige indkøbere sørger for, at vi ofte får nye og spændende produkter i sortimentet. Vores producenter er udelukkende europæiske eller danske, hvilket vi ikke afviger fra. Vores vigtigst opgave er at sikre kvalitet til den rigtige pris, og dette kan vi nemmest styre ved forholdsvis lokale producenter.

Vi leverer også komplette møbelløsninger til hoteller, samt ferie- og udlejningshuse.

Vi har igennem mange års erfaring med salg af møbler til hoteller og ferieboliger,  skabt forskellige møbelpakker. Vi udarbejder i samarbejde med de enkelte ferieparker et koncept med komplet indretning af forskellige hustyper, hvor vi oftest leverer alt fra møbler, lamper, gardiner, tæpper, senge og diverse tilbehør. Vores designere skaber den rette stemning, som matcher både budget og stil.

Hvis din feriehus-udlejer eller bureau har samarbejde med os, kan du modtage et login, og dermed købe ind med fordelagtige vilkår. 

Vi levere blandt andet møbelpakker til alle Landal Greenparks parker i Danmark.

Kontakt os og hør nærmere om denne løsning.

Vi har desuden leveret møbler og inventar til et stort udvalg af hoteller i Danmark, Grønland og Færøerne.

Kontakt os

WeDoFurniture 2024 ApS

Herningvej 76
7500 Holstebro
Tlf: +45 40 30 24 80
E-mail: kundeservice@wedofurniture.dk