Gode priser

Fri fragt over 5000kr

Hurtig levering

kundeservice@wedofurniture.dk

Bestillingsvejledning for ferieboliger

Vi gør altid det bedste vi kan for at give dig en god købsoplevelse, og det er vigtigt for os at du føler dig tryk igennem hele processen - uanset om du er førstegangs kunde eller har handlet her før.

Som udgangspunkt er vores webshop en helt almindelig webshop med købsfunktioner og betalingsmodul, men har du evt en udlejnings- eller feriebolig, hvor vi har lavet specialaftale med udlejningsbureauet eller ferieparken, har du lidt ekstra muligheder.

Såfremt vi har lavet en aftale med jer, har i modtaget en mail med login-oplysninger. Du skal i så fald logge ind (under login) i øverste bjælke med din mailadresse og password.

Du har derefter mulighed for at se udvalgte produkter til netop din feriebolig, som er tilpasset farver og størrelse, så du er sikker på at det passer til ferieboligen.

Vi sørger herefter for gratis levering til den pågældende feriepark eller adresse (alt efter aftale). Leveringstiden er afhængig valg af varer.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@wedofurniture.dk eller +45 40 30 24 80. Så kan vi oplyse om der evt. er indgået aftale.